Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Twee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlRecept uit een Good Food uit 2001. Smaakte bijzonder goed! Voor 2 personen: 3 dikke tenen knoflook, 3 el gehakte peterselie, 3 el olijfolie, 2 kipfilets, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDag kinders! Gisteravond heb ik erg lekker gegeten. Toch wel een beetje luxe, of nouja, echt niet ordinair, maar wél vrij simpel. Maar je moet wel net alle[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 12 sjalotten (gepeld) 2 el balsamicoazijn 3 el zonnebloemolie 1 tl gedroogde tijm 2 x 2 stuks biefstukken (a 125 g) 500 g tasty tom tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kipfilet (ca. 5 stuks, voor 2-3 dagen, zie tips) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) 100 g katenspek 4 el olijfolie 800 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 6 takjes tijm (de blaadjes gerist) 4 rundvlees entrecotes (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 el Dijon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVolgens de Jumbo is dit een voorgerecht, maar met geroosterde groenten erbij heb je ook een heerlijk hoofdgerecht. Zeker na een fietstocht van 106 km die we[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen =4 dunne karbonades = zout en versgemalen peper = 3 el.extra vergine olijfolie = 250 gram gemengde paddestoelen, = schoongeveegd en[...]
Bron: smulweb.nl