Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen Voor het Kipmengsel: * 500 gr. Kipfilet * 1 (rode) Ui * 2 teentjes Knoflook * 5 eetlepels Ketjap Manis * 2 eetlepels Sojasaus * 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 theelepel kerriepoeder 1/2 theelepel gemalen chilipepers 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels koolzaadolie 6 kipfilets - in kleine stukken gesneden 1/2 grote ui, gesnipperd 2 blokjes kippenbouillon 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: 6 gram met piment gevulde groene olijven, fijngesneden 2 theelepels geraspte citroenschil 2 teentjes knoflook, geraspt 3 eetlepels gerookt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlFoto by: Antonis Achilleos Rozemarijn Kip uit de Grillpan Dit èènpans gerecht is makkelijk en zo gemaakt. En met een heerlijke salade en stokbrood een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlOké, ik geef het toe, tagliatelle en bonen klinkt als een rare combinatie maar het is écht heel lekker! Zwarte bonen heb ik leren waarderen tijdens een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet eerste recept dat ik heb klaargemaakt uit het kookboek 'Smaakvol en gezond koken met al je zintuigen' is een blijvertje: De Iberische kip! Manlief houdt[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlWat fijn als de buurvrouw vraagt of je soms interesse hebt in een boek van Jamie Oliver... natuurlijk! 120 low-budget maaltijden en dit recept zelfs ook nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet eerste recept dat ik heb klaargemaakt uit het kookboek 'Smaakvol en gezond koken met al je zintuigen' is een blijvertje: De Iberische kip! Manlief houdt[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFoto by: Antonis Achilleos Rozemarijn Kip uit de Grillpan Dit èènpans gerecht is makkelijk en zo gemaakt. En met een heerlijke salade en stokbrood een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVandaag staat er een curry op het menu! Curry's kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt natuurlijk. Tegenwoordig kan je in de winkel[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlMet kip kun je eindeloos variëren. Maar welke smaken je er ook aan toevoegt, het smaakt het lekkerst wanneer je het grilt. Voor de saus heb ik limoensap en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl