Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1,5 kg kip drumsticks of vleugels (gebroken in drie stukken op de gewrichten) 250 gr tomatenketchup 125 gr pruimensaus 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350gr. aardappelen 350gr.zalmfilet, ontveld en fijngehakt 2-3 eetlepels gehakte verse dille 1 eetlepel citroensap bloem om de burgers door te[...]
Bron: smulweb.nlKleine kipfilets, open gesneden tot een platte dubbel grote lapje die nog dunner en groter gemaakt kunt worden door het verder met een koksmes platter te[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 eetlepels fijngehakte verse gember 1 limoen, geraspt en uitgeperst 1/4 theelepel chilivlokken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Kippen van 600 - 800 g VOOR MARINADE: 100 ml witte azijn 100 ml olie 1+1/2 e Worcestersaus 2 e ui, fijn 2 teentje knoflook, fijn 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het kruidenmengsel 2 eetlepels olie 1 theelepel komijn 1 theelepel kurkuma 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 125 gr bloem 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 hele kip, in stukken gesneden 15 gr boter 1 ui, versnipperd[...]
Bron: allrecipes.nl