Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Voor 8-10 personen heb je nodig: 20- 24 kippenpoten 200 gram vers witbrood (verkruimeld) 1 ons parmezaanse kaas 1 bos peterselie, fijn gehakt 4 theelepels zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 6 personen 1.6 KG ontvelde kippenpootjes 100 ml ketjap 4 eetlepels bruine basterdsuiker 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 pakje passata van ongeveer 600[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlElk jaar zitten dubben om te kopen maar tot nu toe nooit gedaan......okee, het heeft niets met koken te maken, maar het was wel overheerlijk! Deze kant en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTandoori Kip 600 g Kipfilet in grove stukken snijden Een paar uur (of een nacht) marineren in 2 flinke eetlepels Patak's tandooripasta vermengd met 1 dl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak ongeveer 12 kippenpootjes in een beetje margarine goed bruin, geen zout of andere kruiden toevoegen. Breng in een braadpan een 1/2 kopje ketjap manis, 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor ongeveer 4 personen. Los 100 gram santen op in een halve liter heet water. Snij 5 ons kipfilet in stukjes en roerbak ze 5 minuten in olie. Neem ze daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 gegrilde kipfilets 4 stengels bleekselderij 4 lenteuitjes 50 gram walnoten, grof gehakt 200 gram pitloze blauwe druiven enkele blaadjes sla (krulsla) Snij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen supermakkelijk recept van mijn moeder: 4 kipkarbonaadjes (of andere kipdelen) 4 uien 500 gram tomaten 25 gram margarine 2 maggiblokjes en 1 jusblok 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Kip, in stukken * Boeren soepgroenten (diepvries) * Sperciebonen of erwten, een handje * Zout en kerrie * Kerriesaus, een zakje * Creme fraiche, klein[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Kip, poten, stukken, wat je wil * Olie * Knoflook * Uien * Chicken marinade * Ketjap * Gember (vers) * Suiker Werkwijze: De kip 1 dag van tevoren in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb mijn foodmagazines opgeruimd… Er komt namelijk een moment dat mijn tweeling aparte kamers wil hebben (ze slapen nu nog samen) en dan moet er wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer Marsepein is dol op obscure ingrediënten. Je maakt hem oprecht blij met een vage toko vol onbekende pakjes en zakjes (zolang het maar niet van een dier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl