Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
Ingrediënten 400 g kipfilet 2 tenen knoflook (fijngesneden) ½ sinaasappel (schoongeboend en schil geraspt) 3 eetlepels olijfolie 450 g spinazie[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR KIP: 200 g kipfilet 2 eiwitten 1/2 t rijstwijn of droge sherry 1/4 t zout 1/4 t gember poeder 3 e spinaziepuree VOOR SAUS: 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 10 bolletjes knoflook, losse teentjes en ontveld 8 kipfiletjes, doormidden gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 150 gr bloem 2 eieren, losgeklopt 200 gr cornflakes naar smaak zout en peper Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 theelepels plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 225 gram kipfilet, in blokjes 1 theelepel tomatenpuree 1 kaneelstokje 2,5 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr penne rigata (pasta), 1 pak diepvries verdeelblokjes spinazie (ontdooit, uitgelekt), 1 ui, 2 teentjes knoflook, margarine, 1 doosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepes Patak`s Indiase Korma kruidenpasta Wokolie 450g kipfilet in stukjes 1 uit in ringen 150g kwark of Griekse yoghurt 225g champignons[...]
Bron: smulweb.nlKerrie poeder 4 heel of in repen kipfilet 1 gesnipperde ui 1 pak diepvries spinazie blokken 3 eetl pijnboompitten 100 gram blauwschimmelkaas 1/8 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets - 125 ml crème fraîche - 3 speculaasjes - 1-2 el boter of olijfolie - zout en versgemalen zwarte peper Bereiden:[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]
Bron: smulweb.nl