Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel populair in Trinidad deze donkerbruin gelakte kip met een heerlijke oester-chili-limoen dipsaus. Ingrediënten: 1,2 à 1,5 kilo kippenbouten en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een foto van de eerste etappe. Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat. Ingrediënten voor 4 personen 4 complete kippenbouten (dus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr bleef nog veel vlees over van de kippensoep , zonde om weg te gooien. Als bijgerecht deze pulled kip ketjap gemaakt. Ook lekker op een broodje met schijfjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl