Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel plantaardige olie 2 lente-uien, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 g kipfilet marinade 2 teentjes knoflook 1 cm gember 200 g (Griekse) yoghurt scheutje olie sap van 1 limoen 2 eetlepels garam massala[...]
Bron: smulweb.nl3 grote eetlepels zachte roomkaas 25 gram salsa 1 theelepel limoensap 1 theelepel chili poeder 1/2 theelepel komijn poeder 1/2 theelepel uipoeder 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 30 maart 400 gram kipfilet, 2 teentjes knoflook, 1 cm gember, 100 gram (Griekse) yoghurt, scheutje olie, sap van 1 limoen, 1 eetlepel kerrie, 1 ui,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 800 g kipfilet marinade 2 teentjes knoflook 1 cm gember 200 g (Griekse) yoghurt scheutje olie sap van 1 limoen 2 eetlepels garam massala[...]
Bron: smulweb.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen Indiase curry, alles in één pan, daar ben ik dol op. In een kwartier heb je alles in je pot, waarna je die laat verdwijnen in de oven. Jaarlijks brengen[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 50 ml azijn 4 el suiker 1 komkommer 3 rode uien 1 rode peper 60 g boter 500 g kipfilet 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl sambal oelek[...]
Bron: ah.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen Indiase curry, alles in één pan, daar ben ik dol op. In een kwartier heb je alles in je pot, waarna je die laat verdwijnen in de oven. Jaarlijks brengen[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen - 2 el olijfolie - 2 rode piri-piri pepertjes - 1 el piri-piri kruiden - 3 teentjes knoflook - sap van 1 limoen - 1 kg kipkarbonades - 2 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 el olijfolie - 2 rode piri-piri pepertjes - 1 el piri-piri kruiden - 3 teentjes knoflook - sap van 1 limoen - 1 kg kipkarbonades - 2 rode[...]
Bron: smulweb.nlWat een mooie start van deze culinaire wereldreis! De eerste halte is AFGHANISTAN. We starten met een aperitief: Dough, een lekkere yoghurtdrink. We eten het[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.se