Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 400 g kipfilet 1 ui 600 g bloemkoolroosjes 520 g kerriesaus (pot, indiaas) 300 g witte rijst 2 el amandelschaafsel zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 3 plakjes spek 75 gr boter 4 kipfilets 140 gr (halve pot) gesneden champignons, uitgelekt 4 bosuitjes (alleen het witte deel),[...]
Bron: allrecipes.nlHet klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]
Bron: mangerie.blogspot.com1 kg kipstukken, 4 el olie, 1 grote ui in vieren, 2 teentjes knoflook, stukje gember (1 cm), 1/2 tl kurkuma, 1 tl chilipoeder, 2 tl gemalen koriander, 0,5 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 1 Indiase (kip ovenklaar (ca. 1350 g)) 300 g basmatirijst (pak a 1 kg) 1 eetlepel Indiase currypasta (mild (pot a 283 g)) 1 zak gebroken[...]
Bron: ah.nlZureshk - zuurbessen in het Nederlands - is een geliefd ingrediënt in de Perzische keuken. Het zijn rode gedroogde bessen die een fijne zure smaak aan je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag heb ik me laten inspireren door de Indiase keuken. Nou is dat een heel ruim begrip omdat elke streek zijn eigen specialiteiten heeft. Vraag me niet in[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNa een weekje watersporten als vrijwilliger was ik wel toe aan een beetje koken. Tijdens de week werd er voor me gekookt. En omdat rijst ontbrak op het menu[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen - 1 pak Knorr Kip Tandoori, met daarin: - - 1 zakje Tandoori-marinade - - 1 zakje Tandoori-saus - - 1 zakje Indiase rijst - Klaarzetten: - 300[...]
Bron: smulweb.nl1 hele Kipfilet, in stukken 1 gele Paprika, in dikke repen 150 gram Abrikozen, gedroogde en gehalveerd 1 Ui, in ringen 6 teentjes Knoflook, klein gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk gerecht voor warme dagen! De groenten kun je al ruim van tevoren klaar maken, ze moeten namelijk koud zijn. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com