Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Nostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. ongepelde grote garnalen sap van 1 citroen cayennepeper 200 gr. ontbijtspek in plakjes Bereidingswijze Pel de garnalen, maar laat het[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ging naar de viswinkel om st.Jacobsschelpen te kopen, maar kreeg te horen dat deze alleen op bestelling verkrijgbaar waren. Ik was verbaasd, omdat ik toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 bak garnalen (zoetwater (500 g, diepvries), ontdooid) 4 eetlepels olie 2 grapefruits 1 limoen 6 eetlepels mayonaise 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlCaribische Garnalen Kebab Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHollandse garnalen en whiskycocktailsaus: het is en blijft een gouden combinatie. Lekker om te eten als klassiek voorafje in een cocktailglas met wat sla en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 2 personen 200 gram verse zalm in kleine blokjes,grapefruitsap,zout,cayennepeper,2el. fijngesneden bieslook,1el.fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nl