Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1/2 stokbrood le champain 2 blikjes krab (a 170 g), uitgelekt 1 ei 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 4 el mayonaise 1 sjalot,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200g zalmmoot citroen 2 bosuitjes 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 bladeren paksoi 1/2 Spaanse rode peper zonnebloemolie zeezout Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 grote garnalen (zonder kop en schaal) 4 flinke wortels 1 bosje lente-uitjes (plm. 4 stuks) 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vinaigrette; citroensap, 1 dikke sjalot, 1 lepeltje provencaalse kruiden en 5 lepeltjes olie. 4 stuks zalm moten (zonder vel) (mag ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g. zalmfilet (haal dit bij een vishandelaar waar je een goede relatie mee hebt, zodat vers ook echt vers is); 200 g. gerookte zalm;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - 150 gram gerookte heilbot - 2 sjalotten - 5 cl balsamico-azijn - 10 cl olijfolie - 1 citroen - 1 tomaat - verse groene kruiden (kervel,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram verse zalmfilet 33 centiliter Swinckels 2 stuks sjalotten 2 stuks citroen Bereidingswijze 1. Knijp de citroenen uit in een schaal met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen (grote) 1 citroen 1 sjalot 2 el peterselie, gehakt 4 sneden brood, wit 2 el boter olijfolie peper zout Elke[...]
Bron: smulweb.nl