vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder watermeloen basterdsuiker citroen

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viscurry met cocos en tomaten

voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]

Bron: smulweb.nl
Oriëntaalse Victoriabaars

Ik ben niet zo'n visliefhebber, maar zou dat wel willen zijn omdat er zoveel gerechten zijn met vis die er zo mooi uitzien. En het is gezond. Dus zo af en toe[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl

Vis in sinaasappelsaus

Ingrediënten 1 pak snelkookrijst (400 g) 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 groene paprika's ½ potje groene olijven zonder pit (a 240 g) 40 g boter[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw-kerriesaus met banaan

Ingrediënten 1 pak witte rijstbuiltjes (250 g) 1 rode paprika 2 schaaltjes kabeljauwfilet (` ca. 200 g) 6 eetlepels zonnebloemolie 1 zak gesneden prei[...]

Bron: ah.nl
Groene viscurry met kokos

Ingrediënten 2 el olie 1 ui (gesnipperd) 1 gele paprika (in blokjes gesneden) 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 blik kokosmelk (400 ml) 1[...]

Bron: ah.nl
Garnalen met pittige tomatensalsa

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (rauw en ongepeld, diepvries 500 g) 2 limoenen 4 tomaten 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in dunne ringen) 1 zakje[...]

Bron: ah.nl
Gambaspiesen met paprika en ananas

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1/2 flesje woksaus teriyaki ((a 200 ml),) 1 potje gegrilde rode paprika (295 g),[...]

Bron: ah.nl
Mexicaanse visschotel met salsa

Ingrediënten 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes ½ zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]

Bron: ah.nl
Mexicaanse visschotel met salsa

voor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijn met korianderboter

Ingrediënten 5 takjes koriander 100 g zachte boter 1 theelepel grof zeezout ½ theelepel limoenrasp 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 teentje[...]

Bron: ah.nl
Grote garnalen in zalige kokos-mangosaus

voor 4 personen 16 grote garnalen (zonder kop en schaal) 4 flinke wortels 1 bosje lente-uitjes (plm. 4 stuks) 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken garnalen met rode paprika en ananas

Ingrediënten Porties : 4 1 rode paprika 2 tomaten 230 gr ananas uit blik 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel maïzena 1 eetlepel olie 1 teentje knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Zwaardvis met relish van nectarines

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode chilipeper 1½ eetl. rode-wijnazijn zout 500 g nectarines, in blokjes van 1 cm 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met grapefruit

Ingrediënten Porties : 4 2 grapefruits 1 rode paprika, fijngesneden 1 stengel bleekselderij, in blokjes van 5 mm 3 eetl. fijngesneden rode ui 2 eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl
Mexicaanse visschotel met salsa

voor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]

Bron: smulweb.nl
Geglaceerde gamba`s met mango-paprika salade

voor 4 personen 16 rauwe gepelde gamba`s 100ml Cardini`s Honey Mustard Dressing ½ mango ½ rode paprika ½ gele paprika 1 bosuitje een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde heilbot met rode salsa

Ingrediënten Porties : 4 4 heilbotmoten, à circa 150 g 3 el olijfolie, extra vergine sap van 1 kleine sinaasappel 1 teentje knoflook, uitgeperst peper en[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy