Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 perziken, geschild en in blokjes 4 eetlepels honing 1 theelepel kerriepoeder zout en peper naar smaak 2 zalmmoten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr garnalen, gepeld en ontdarmd 2 blikjes (400 gr) kokosmelk 475 ml water 1 (2,5 cm) stuk laos, dun gesneden 4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 16 grote garnalen (zonder kop en schaal) 4 flinke wortels 1 bosje lente-uitjes (plm. 4 stuks) 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 250 ml yoghurt halve ui, fijn 2 cm geraspt gemberwortel 4 teentjes knoflook, fijn 1 t korianderpoeder 2 e citroensap 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlVisfilets uit de oven zijn snel en makkelijk te bereiden. De botersaus met veel knoflook, kerrie en gember maakt het perfect voor een etentje en het is klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 rijst, naar wens 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 rode chilipeper, zonder zaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIdee 1}reepjes zalm,gekruid met zout en verse dille,even gebakken en afgemaakt met een beetje mosterd,een scheutje witte wijn en een lepeltje room fris.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kabeljauwfilets 1 eetl. citroensap 1 ui 3 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper 1 net rijpe mango 1/2 blikje tomatenstukjes 3 eetl. olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kabeljauwfilets 1 eetl. citroensap 1 ui 3 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper 1 net rijpe mango 1/2 blikje tomatenstukjes 3 eetl. olie 1[...]
Bron: smulweb.nl