Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Een heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 1½ zak aardappelwafeltjes (a 450 g) 1 blikje maïskorrels (300 g) 1 komkommer 1 blikje ananas (227 g) 4 eetlepels olie 1 eetlepel azijn[...]
Bron: ah.nl2 blikken rode zalm (eventueel roze) 3 - 4 hardgekookte eieren 2 kl. blikjes mandarijntjes paprikapoeder peper tomatenketchup uit tube snufje suiker mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke vastkokende aardappelen, geschild, gekookt en in kleine blokje gesneden 2 flinke rode bieten, gekookt, geschild en in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte rode bietjes blikje tonijn in olie 1 gekookt ei zilveruitjes 4 augurken 3 schijven ananas (uit blik) 2 mandarijnen 1 appel 2 gekookte vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDiepvrieskoolvis, zo makkelijk te bereiden wanneer je het hebt ontdooid. Maar veel variatie zit hier bij ons thuis niet in. Eigenlijk is hij bij ons thuis[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl