Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
voor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel citroenrasp 1 eetlepel knoflook, fijngesneden versgemalen zwarte peper naar smaak 5 eetlepels sojasaus 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel ketjap 1 theelepel chilipoeder 450g grote garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg zwaardvissteaks 2 eetlepels citroensap 110 ml droge sherry 1 eetlepel gember, fijngesneden 285 gr mango chutney[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl2 blikken rode zalm (eventueel roze) 3 - 4 hardgekookte eieren 2 kl. blikjes mandarijntjes paprikapoeder peper tomatenketchup uit tube snufje suiker mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 blik zalm van circa 450 g -4 blaadjes gelatine -4 eetlepels mayonaise -sap 1/2 citroen -1 dl room -1 th lepel mosterd -peper en 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g reuzegarnalen (diepvries) 2 el olie 2 el Thaise groene currypasta 400 ml kokosmelk ½ limoen 2 el donkerbruine basterdsuiker 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 zalmfilets, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel citroensap, 1/2 eetlepel sesamolie, 1/2 eetlepel zonnebloemolie, 1 eetlepel natriumarme ketjap, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. olijfolie 2 eetl. walnootolie 3 eetl. medium sherry geraspte schil en sap van 1 citroen 4 moten zalmfilet met vel, elk[...]
Bron: allrecipes.nl