Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten: - 250 g kabeljauwfilet, of andere witvis - 1 el rode curry pasta - 1 limoenblaadje, fijngehakt - 2 el verse koriander, fijngehakt - 1 el vissaus[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 rode pepers 1 cm verse gemberwortel 15 g verse koriander 2 sjalotten 1 teen knoflook ½ tl gemalen komijn (djinten) 2 el zoete[...]
Bron: ah.nlHeel veel tropischer dan Latijns Amerika kan het niet worden, dus heb ik even een authentiek fris Peruaans visreceptje om weten te toveren tot een fantastisch[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 garnalen gepeld en schoongemaakt ongeveer 1 kopje geraspte kokos bloem om de garnalen mee te paneren peper en zout 2 eieren[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Eierflensje 2 eieren Boemboe 6 rode pepers 5 sjalotten 3 teentjes knoflook 1 serehstengel 5 kemirinoten 1 tl ketoembar 1 tl trassi pasta 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]
Bron: smulweb.nl