Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g grof zeezout 250 g bloem 1 ei 125 ml kraanwater 8 g dille 1 rode ui 600 g verse zalmfilets zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 400 gr kabeljauwfilet zout en peper 1 1/2 theelepel basilicum 100 ml witte wijn 1 ui 3 eetlepels boter 3 eetlepels bloem 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 700 gr bacalao (gedroogde, gezouten kabeljauw; 24 uur in water leggen, minstens 1 x water verwisselen) 800 gr aardappels, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tongfilets 4 kleine zeeduivelfilets 4 grote gamba′s (rauw) 3 dl visbouillon (tabletten) 1 volle eetl. boter 1 volle eetl. bloem 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kleine honingmeloen 2 eetl.tomatensap 2 eetl. appelazijn 2 eetl. heldere honing 1 eidooier 500 g garnalen, gekookt en gepeld 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl