vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder pistache noten ketchup granaatappel

Gevonden 48 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel uit de oven

Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Zalm in sesamkorst, fondant van prei en wortel,[...]

Woop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Makreel in witte wijn

Sommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Zalm moet zwemmen.......................

Vandaag had Peter zijn eerste dagje vrij bij zijn nieuwe baan. Lekker een dagje in de tuin werken, potgrond bijvullen, oude planten weggooien, terras vegen,[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoensaus

Ingrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met pesto, ailloli en radijsjes uit de oven

Ingrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilleerde sardientjes, beukenzwam,[...]

De zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zalm gevuld met champignons, spinazie en[...]

Na de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rivierkreeftjes, mango, appel, mergpompoen,[...]

Waaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Viskoekjes met kaas en groene kruiden

voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars in de pan, kerrierisotto met spek en[...]

Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Super kabeljauw met een meditteraan laagje uit[...]

voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-banaanschotel met spekjes

gegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Forel in folie

Ingrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm uit de oven met zeekraal en rosé

Mijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Ons vispotje

voor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]

Bron: smulweb.nl
Moules a l'escargot (mosselen op slakken wijze)

Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy