Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlWij vinden dit een heerlijk zaterdagavond gerecht, leuk i.p.v. een pizza. Ingrediënten : 2 blikjes tonijn 6 artisjokharten uit blik 2 bollen mozzarella 16[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlGarnalenkroketjes zijn een typisch, maar erg lekker gerecht dat vooral aan de Belgische en Franse kust veel wordt gegeten. In het Belgische Oostende kun je nog[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 800 gram kruimige aardappelen, geschild olijfolie 500 gram prei, in ringetjes gesneden 1 grote rode paprika,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMaarten komt regelmatig thuis met een portie zelf gevangen kabeljauw. Het leukst vind ik het als ik de vis kan combineren met aardappels en groenten uit de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nl400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 Patak`s Naan Naturel 240 gr Tonijn 80 gr Geraspte pizza kaas 120 gr Mayonaise 20 gr Patak`s Mild curry Kruidenpasta 80 gr Tomaten blokjes 40[...]
Bron: smulweb.nlDeze vistaart is heerlijk. Naar recept van Jamie Oliver. Vistaart 300 gram kabeljauw in repen 1 kleine wortel in vieren gesneden en hierna in dunne plakjes 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIn mijn ontdekkingsreis met de kleine eters de volgende stap. Vorige keer had ik witte visfilet gebruikt, nu een stapje verder. Zalm. Gewoon filets een minuut[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comOnze voorraadkasten staan vaak goed vol, maar soms ook weleens zo overvol dat we niet meer scherp op ons netvlies hebben wat er nog allemaal in staat. Zonde[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nl