Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 200 ml visfond (pot 380 ml) 100 ml droge witte wijn 4 x 250 g kabeljauwhaasjes (in 8 stukken) 2 x 12 sint-jakobsschelpen (zak 300 g,[...]
Bron: ah.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDoor mijn burn out heb ik de laatste maanden minder bewogen dan gebruikelijk. Daarnaast heb ik ook meer gesnoept en ik ben dan ook de nodige kilo's aangekomen.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVisschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Halve spaanse rode peper,2 teentjes knoflook,4 grote ongepelde gamba′s,1 rode grapefruit,1avocado,3takjes verse koriander,100ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ca. 6 gepelde gamba`s 1 dikke groene peper (zonder zaden en in ringen) 1 teentje look (fijngehakt) 1 el fijngehakte bladpeterselie 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 200 gram zalmsnippers ½ rode ui verse bieslook ½ citroen scheutje magere kookroom versgemalen peper groene pesto 5 sneetjes casino wit[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEr gaat niets boven goede verse tonijn die even om en om gegrild of gebakken is, 'seared', geschroeid, zoals ze in Amerika zeggen. Maar heb je die niet in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHallo allemaal! Vandaag had een vriendin van me het over sushi en oooh daar had ik zin in. Nu heb ik dat vorige week nog gegeten én ga ik volgende week weer[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEens zin in een mengeling van allerlei lekkers uit de zee? We maken een vispannetje, zonder veel fieke fakjes, puur natuur. Nodig: - 1 kg mosselen - 250 gr[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl