Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaarten komt regelmatig thuis met een portie zelf gevangen kabeljauw. Het leukst vind ik het als ik de vis kan combineren met aardappels en groenten uit de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlHier volgt een recept voor de visliefhebber. Hier kunt u ook nog een gerecht vinden met zalm en wraps . Het gerecht met zalm dat hier wordt beschreven is te[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlZalm-preipasteitjes 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid 2 el sesamzaad 1 el olijfolie 1 kleine prei, fijngesneden 60 gr gerookte zalm, fijngesneden 2 eieren 60 ml[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlWe hadden regenboogwortels en aardappelen, dus dat werd simpel iets lekker met vis. Ik hou erg van de Italiaanse manier van koken. Simpel, maar heerlijk. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]
Bron: ah.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor het deeg: ? 100 gram bloem ? 1 tl olijfolie ? 1 ei, losgeklopt voor de vulling: ? olijfolie ? 2 sjalotten, fijngehakt ? 150 gram shii-take of pieds de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 1/2 kop visbouillon - 1 kop droge witte wijn - 2 el olijfolie - 2 teelepels geraspte citroenschil - 2 koppen risottorijst (arboriorijst) -[...]
Bron: smulweb.nl