vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder parmezaanse kaas paprika

Gevonden 31 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencurry met spinazie

Ingrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]

Bron: ah.nl

Portugese gamba`s in een tomaten-knoflooksaus

voor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Super kabeljauw met een meditteraan laagje uit[...]

voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s met chantarellen

voor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen kokossoep met lente ui

voor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]

Bron: smulweb.nl
Provencaalse kabeljauw

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde makreel op z'n Oosters

Rauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars met tempura van langoustines

Nog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis met spek, tomaten en bonen-kruidensalade

Vis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Gestoomde roodbaars

Ingrediënten 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode peper 2 bosuitjes 1 stengel sereh 1 dunne prei 1 kleine winterwortel ½ kippenbouillontablet 450 g[...]

Bron: ah.nl
Zalm in cava met kappertjes

Ingrediënten 600 g zalmfilet 300 ml cava (mousserende wijn) 2 sjalotten 1 teen knoflook 100 g kappertjes (potje) 3 el olijfolie 4 el platte peterselie[...]

Bron: ah.nl
Forelfilet met krieltjes

Ingrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Groene Garnalen Curry met homemade Curry Pasta

Wil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Zalm

Zalm kun je op veel manieren bereiden. Het is gezond, bevat de goede vetten en je kunt er eindeloos mee variëren. Voor dit gerecht voor gebakken zalm heb ik[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy