Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 300 gr visfilet (b.v. kabeljauwfilet) 200 ml kokosmelk, houd een klein beetje achter voor garnering 3 eetlepels rode currypasta 3 eidooiers 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. spercieboontjes 300 gr. Heilbot (of zalm, tilap[ia of victoriabaars) 1/2 doosje kerstomaatjes gehalveerd 2 lenteuitjes 1 eetl. verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 4 zalmpakketjes 1 bakje kerstomaatjes, in vieren 2 eetlepels olijventapenade of gesneden ontpitte zwarte olijven 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 3 uien, in dunne schijfjes 1 rode paprika, in dunne schijfjes 1/2 groene paprika, in dunne schijfjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 theelepel olijfolie 125 gr courgette, in stukjes 75 gr ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 350 gr verse tomaat,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 koffielepels Olijfolie 1 hele Rode ui, fijn gesnipperd 4 hele Tomaten, in vieren 2 eetlepels Tijm, gehakt 2 plakjes Bacon 300 g Roodbaars,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 stukken kabeljauwhaasje (150 gr per persoon) 18 sneetjes spek Voor de puree van zongedroogde tomaatjes : 100 gr zongedroogde tomaatjes op[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 courgette 4 trostomaten 1 potje Pesto alla Genovese (Italiaanse basilicumsaus, 190 g) 2 eetlepels citroensap 2 schaaltjes roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ komkommer 1 citroen (geperst) 50 g semi-zongedroogde tomaten (potje 295 ml) 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 (200 gr) verse tonijn steaks 2 uien, dik gesneden zout en peper naar smaak Saus 30 gr verse munt 30 gr verse basilicum sap van[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 3 zalmfilets, bij voorkeur zonder vel of graten * 190 gr. linze * 1 ui * Olijfolie * wat citroensap * Verse tuinkruiden melange van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl