Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn blog is niet alleen leuk om recepten te delen, het helpt mij ook om recepten die ik al eens gemaakt heb te verbeteren. Dit recept van vis uit de oven met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSinds ik op de recepten van het niet meer bestaande tijdschrift Tip Culinair ben gestuit, probeer ik het een na het andere lekkere recept. Dit recept van vis[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 500 g kabeljauwhaas 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 75 g chorizo (plakjes) 2 vleestomaten zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zeewolf ((vis), in blokjes van 2 x 2 cm) 1 chorizo ((worst, 250 g), in stukken van 2 cm) 1 bakje cherry tomaten (250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 1/2 chorizoworst ((a 250 g), in blokjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 gele paprika (in reepjes) 2[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog steeds in de ban van de bakplaat, sinds ik op zoek was voor gemakkelijke gerechten voor een groot gezelschap met kinderen van wie ik de smaken niet kende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 chorizo worstje, gehakt 1 el harissa 400 gr. gehakte tomaat (blik) 800 gr. linzen (blik) afgespoeld[...]
Bron: smulweb.nl400g zwaardvis 3 plakjes chorizo per persoon 3 aubergines 2 vanillestokken verse tijm, verse rozemarijn look olijfolie, truffelolie balsamico beetje rucola[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 6 eetlepels olijfolie, plus nog een beetje om mee in te vetten 1,3 kilo kabeljauwfilet, dunne gedeelte van de staart verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nl