Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
voor 4 personen -800 g visfilet naar keuze -50 g boter -200 g peultjes -4 el paneermeel -peper -2 glazen droge witte wijn -50 g waterkers -1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g farfalle (pastastrikjes) 100 g verse of diepvrieserwten 150 g waterkers 1 knoflookteentje 4 takjes peterselie 2 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmmoten of stukken filet, à circa 125 g 150 ml droge witte wijn 1-2 laurierblaadjes reepjes citroenschil peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 ijsblokjes zout en versgemalen zwarte peper 140 gr. waterkersblad, gewassen en grof gehakt 3 hardgekookte eieren, gehakt 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor twee personen: - 100 gram cherrytomaten aan de tak - 200 gram doperwten uit de diepvries - 50 g waterkers - 2 el groentebouillon - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 12 300 gr gerookte zalm, in plakken gesneden 200 gr verse spinazie 15 gr boter versgemalen zwarte peper 200 gr zalmfilet, gaar en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukken zalm van 125 gramsap van 1 limoen2 tl gemberpoederversgemalen zwarte peper 4 el roerbakolie250 gram Chinese eiermie500 gram prei, in[...]
Bron: smulweb.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl