Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen hele heilbot kopen is nog al wat, ze kunnen wel 320 kilo wegen en bijna 5 meter lang worden, tegenwoordig worden ze ook gekweekt aan de Noorse kust en daar[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVroeger haalde opa Sigi, die toen nog geen opa was steevast elke Vrijdag Vis van Urk. Supervers & direkt van een bevriende visser, vaak Sliptong, oftewel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 5 personen 2 pomodori 200 gram prei 12 gamba`s 350 gram tarbot 2,5 dl witte wijn zout peper boter SAUS: 10 gram boter 20 gram gesnipperde sjalot mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden voor de bouillon:-soepgroenten-laurierblad-takje tijm-peper-zout-1/2 citroen-1 stuk kabeljauw of rogvleugel Voorbereiding Trek[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zalmfilet - 200 gr pladijsfilet - 200 gr roodbaarsfilet of poonfilet - 200 gr staartvisfilet - 200 gr kabeljauwfilet - 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 pomodori 200 gram prei 12 gamba`s 350 gram tarbot 2,5 dl witte wijn zout peper boter SAUS: 10 gram boter 20 gram gesnipperde sjalot mespunt[...]
Bron: smulweb.nl