Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 8 sneetjes volkorenbrood (bijv. Zaandammertje) 2 el mayonaise 2 augurken (fijngesneden) 1 tl gedroogde dragon (kruid, potje 7 g) ½[...]
Bron: ah.nlHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen heerlijk licht gerecht. Ik heb het geserveerd met knoflookaardappeltjes en wortel met bosui uit de oven. Een glas chardonnay erbij en je hebt een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 6 personen 350 g zalmfilet 3? el melk 225 g gerookte zalmsnippers 2 eieren 2 eierdooiers 2 dl creme fraiche 1 el gehakte verse dragon 175 g geitenkaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote schoongemaakte forel, (of voor ieder 1 kleine) ca 25 gram verse kruiden zoals rozemarijn,dille, dragon, tijm, basilicum 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl4 forellen 2 soeplepels basilicum 1 soeplepel dragon 1 soeplepel rozemarijn 1 teentje look 2 soeplepels zonnebloemolie Bereidingswijze Hak de basilicum, de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g grote rauwe gamba′s (garnalen) 3 el olie 3 el pernod (pastis) 4 lente-uitjes in dunne ringen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nl600 g diepgevroren gamba′s 4 versnipperde sjalotjes 2 teentjes knoflook (facultatief). Marinade: 1 dl olijfolie cayennepeper paprikapoeder tijm[...]
Bron: smulweb.nl