Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 94 recepten
voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 12 grote gamba's 400 ml kokosmelk 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 1 kilo verse krab, schoongemaakt en gehalveerd, verwijder de klauwen van de romp 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel, in plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 grote garnalen (3 grote garnalen p.p) zeezout 2 tenen knoflook olijfolie gemalen lombok of piri pir kruiden Voor de sate: 1 pot pindakaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gambas 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd Sla,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl* 1 bosje dille * 2 el fijne dijonmosterd * 1 el witte wijnazijn * 4 el suiker * 80 ml zonnebloemolie * 400 g zalmfilet met vel 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nl250 g middelgroot rauwe garnalen tamarinde pasta in hete water geweekt en door een zeeft gedrukt 1 t -1 e suiker 1/2
Bron: smulweb.nl250 g middelgroot rauwe garnalen tamarinde pasta in hete water geweekt en door een zeeft gedrukt 1 t -1 e suiker 1/2
Bron: smulweb.nlT. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlKnoflookgarnalen in chilisaus. Uit Maleisië komt dit lekker pittige gerecht. Er zit ook paprika en bleekselderij in dit wokgerecht. Na een tip op internet laat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor een familie-etentje zocht ik een hoofdgerecht dat op de avond zelf geen tijd vergt. Ik pakte maar weer eens good old Nigella erbij, en dan wel haar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be