recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder rode ui slagroom

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Ovenschotel Kabeljauw, zalm en garnalen

voor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]

Bron: smulweb.nl
BBQ zalm steak op Italiaanse wijze

Ingrediënten Porties : 2 2 zalmsteaks 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel gedroogde rozemarijn zout en peper[...]

Bron: allrecipes.nl

Moules a l'escargot (mosselen op slakken wijze)

Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Zalm in papillot

Vandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Gewokte pangasiusfilet met knoflookpatat uit de[...]

Goedenavond! Wat een dag dit; super leuk om eens op de nationale radio over m'n blog te kunnen vertellen! Om dat te vieren (leuk als excuus) at ik vanavond[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Kabeljauw met uitjes en tuinbonen

 Merluzzo con cipolline e fave Ingrediënten: 850 g kabeljauwmoot 330 g borretane uitjes 250 g (ontdooide) tuinbonen 2 gepelde tomaten rozemarijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis in zoutkorst met aïoli

Ik heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw en chorizo cassoulet van Oxford Prison

Mijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Koolvis met kruiden in filodeeg

Waarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Makreel in vijgenblad van de bbq

Na het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel. Horsmakreel wordt veel in[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Zeebaars van de BBQ met lamsoor

We wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met Spek in Braadzak

Kabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Forel en papillote

Forellen Tuinkruiden zoals, peterselie, koriander, basilicum, tijm, rozemarijn 1 citroen Zout en peper Hulpmiddelen Per vis een vel wit papier.(aan visboer[...]

Bron: smulweb.nl
Tapas: Gamba`s in kruidenolie

voor 10 personen 20 grote ongepelde gamba`s 4 tenen knoflook 4 takjes verse koriander 4 takjes verse basilicum 1 takje rozemarijn 1 limoen 3 DL Olijfolie zout[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba`s gefrituurd

voor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde gamba's

8-10 ontpelde diepvries gamba′s, knoflook, cayennepeper, sap van 1/2 citroen, 1 citroen in partjes, zout, 2 el rozemarijn 4x Smult + 24-delige BK[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy