Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ben je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 4 eetlepels bloem 600 g scholfilet zout en peper 1 dl olie 1 portie druivendressing (recept elders op de site) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tomaten 2 ansjovisfilets (blikje a 48 g) 1 theelepel kappertjes 8 zwarte olijven (zonder pit) 1 scholfilet (200 g, of tilapiafilet) 15 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos worteltjes 1½ eetlepel bloem 2 theelepels kerriepoeder 6 scholfilets 50 g boter of margarine ½ theelepel gemberpoeder ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g aardappels (nieuwe) ½ bos bospeen 1 zak bloemkool-broccoli (350 g) 50 g boter 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries, a 300[...]
Bron: ah.nlTwee keer smikkelen vandaag ;-)). Het lukte niet om de uitgezochte foto up te loaden en bij het proberen van een andere gemaakte foto loaden ze opeens beiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVis met gember in sojasaus en roergebakken Chinese kool Ingrediënten : 300 gr gefileerde visfilet (schol, tongschar, kabeljauw) 1 lente-ui 2 plakjes verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de voorjaarsvakantie hadden wij een midweekje geboekt op het eiland boven ons. Bij de combi-magnetron in het vakantiehuisje lag een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 schollen 2 eetlepels citroensap zout en peper, naar smaak 3 eetlepels bloem 150 gr spekjes 100 gr champignons 1 citroen, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 6 Beslag 150 gr bloem zout en peper, naar smaak paprikapoeder, naar smaak 200 ml bier 1 eetlepel olie scheutje worcestersaus 1[...]
Bron: allrecipes.nlDe Tajine. Een van mijn favoriete instrumenten in de keuken. Op het plaatje hierboven staat mijn vis tajine. Het is altijd beter om een aparte tajine te hebben[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl