Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 377 recepten
Normalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr grote, gepelde garnalen, 6 sate stokjes. Voor de marinade: 1 dl. kokosmelk, flinke mespunt Thaise groene currypasta, 2 thl. rasp van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 tonijnsteaks; 1 kleine ui; 2 teentjes knoflook; 2 eetlepels olie; 1 eetlepel sesamzaadjes; 2 theelepels bruine suiker; 8 eetlepels ketjap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g groene aspergetips (schaaltje a 100 g) ½ bakje tuinkers (of rucolacress) 2 eetlepels peterselie-knoflookolie (flesje) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gram kabeljauw (of goedkopere soort witte vis zoals koolvis). 100 gram fijne havermout 1 kleine ui Paar takjes peterselie Circa 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, in kleine stukjes gesneden groenten naar keuze, vers of bevroren 400 gr bevroren garnalen 1 blik (400 ml) kokosmelk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]
Bron: smulweb.nl