Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 102 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen - 150 gram gerookte heilbot - 2 sjalotten - 5 cl balsamico-azijn - 10 cl olijfolie - 1 citroen - 1 tomaat - verse groene kruiden (kervel,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 4 zalmpakketjes 1 bakje kerstomaatjes, in vieren 2 eetlepels olijventapenade of gesneden ontpitte zwarte olijven 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eierdooier 100 gr champignons, in blokjes gesneden 12 sint-jakobsschelpen 2 sjalotjes, fijngesneden 300 ml champagne 30 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram verse zalmfilet 33 centiliter Swinckels 2 stuks sjalotten 2 stuks citroen Bereidingswijze 1. Knijp de citroenen uit in een schaal met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr (diepvries) Tijgergarnalen 2 sjalotjes (gesnipperd) 4 tomaten (ontveld, zaadjes eruit en in blokjes) 4 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g. zalmfilet (haal dit bij een vishandelaar waar je een goede relatie mee hebt, zodat vers ook echt vers is); 200 g. gerookte zalm;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr kabeljauw 1 vleestomaat, in plakken 2 sjalotjes, in ringen zeezout versgemalen zwarte peper 2 takjes verse tijm olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml droge witte wijn 3 el medium dry sherry 1 sjalot (fijngehakt) 3 el crème fraîche 100 g boter 4 stukken zalmfilet (van 125-150 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de vinaigrette; citroensap, 1 dikke sjalot, 1 lepeltje provencaalse kruiden en 5 lepeltjes olie. 4 stuks zalm moten (zonder vel) (mag ook[...]
Bron: smulweb.nl