Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 gr kabeljauw 1 vleestomaat, in plakken 2 sjalotjes, in ringen zeezout versgemalen zwarte peper 2 takjes verse tijm olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter 2 grote uien, geschild en in ringen 3 stengels bleekselderij, gesneden 1,25 kg mosselen, schoongeschraapt en baard[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 zalmpakketjes 1 bakje kerstomaatjes, in vieren 2 eetlepels olijventapenade of gesneden ontpitte zwarte olijven 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g); 1 el olijfolie; 1 ui, fijngesnipperd; 2 tenen knoflook, geperst; 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g); 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nl