Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 117 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram verse zalmfilet 33 centiliter Swinckels 2 stuks sjalotten 2 stuks citroen Bereidingswijze 1. Knijp de citroenen uit in een schaal met[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 3 uien, in dunne schijfjes 1 rode paprika, in dunne schijfjes 1/2 groene paprika, in dunne schijfjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 moten botervis 6 sjalotten peper 4-6 eetlepels soy sauce (light, minder zout) blok cocosmelk/santen 4-6 tenen knoflook royaal olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr (diepvries) Tijgergarnalen 2 sjalotjes (gesnipperd) 4 tomaten (ontveld, zaadjes eruit en in blokjes) 4 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g. zalmfilet (haal dit bij een vishandelaar waar je een goede relatie mee hebt, zodat vers ook echt vers is); 200 g. gerookte zalm;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr kabeljauw 1 vleestomaat, in plakken 2 sjalotjes, in ringen zeezout versgemalen zwarte peper 2 takjes verse tijm olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eierdooier 100 gr champignons, in blokjes gesneden 12 sint-jakobsschelpen 2 sjalotjes, fijngesneden 300 ml champagne 30 gr[...]
Bron: allrecipes.nl