Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr boter 1 ui 120 gr fijngehakte selderie 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie 1 (170 gr) blikje wit krabvlees 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 340 gr Gerookte Zalm, dun gesneden 3 grote Witlof, blaadjes losgemaakt, gewassen en gedroogd 4 mooie dille takjes of toefjes veldsla voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 4 rode grapefruits 4 little Gem-slakropjes, blaadjes losgehaald 900 gr grote gekookte ongepelde garnalen Paprikapoeder Schijfes citroen Voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram verse zalmfilet 150 gram kabeljauwfilet 50 gram (Hollandse) garnalen 20 gram boter 1 sjalotje 2 flinke eetlepels gezeefde bloem 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 800 g witte vis (kabeljauw of koolvis) groentebouillon of van blokje sla bladeren Schotse gerookte zalm voor saus 1 kop mayonaise 1/2 kop[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 800 g witte vis (kabeljauw of koolvis) groentebouillon of van blokje sla bladeren Schotse gerookte zalm voor saus 1 kop mayonaise 1/2 kop[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 x 3 maatjesharingen (2 schalen a 3 stuks) 1 sjalot (gesnipperd) 1 friszure appel ((bijv. Granny Smith), geschild) 1 komkommer (geschild)[...]
Bron: ah.nlKrab Garnalen Cocktail Een Krab of Garnalen Cocktail smaakt altijd wel.... Niet alleen als een voorafje bij een dineetje, maar ook als lichte lunch met een[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 moten zalmfilet, à 150 g 4 tl gemengde peperkorrels (zwart, wit, groen en roze) 700 g jonge, nieuwe aardappelen, schoongeboend[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr kabeljauwfilet (diepvries) 1 blik (400 gr) gepelde tomaten 1 1/2 eetlepel olie 1 teentje knoflook 4 eieren 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl