Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 x 100 g Schotse zalmfilet 2 el verse rozemarijn (alleen de naaldjes) 6 el olijfolie extra vierge 2 handsinaasappels 4 el taggia olijven[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (Pommonde fine (zak 2 1/2 kg), geschild) 30 g bloem 500 g tilapiafilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 4 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak snijbonen ((400 g), steelaanzet verwijderd) 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie extra vierge 1 zakje amandelen (dry roasted (125[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje pancetta (Italiaans spek 80 g) 50 g boter 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 sjalot (gesnipperd) 2 sneetjes witbrood (geroosterd) 1[...]
Bron: ah.nlGeinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 makrelen (schoongemaakt) 2 teentjes knoflook snufje paprikapoeder 1 citroen 12 takjes rozemarijn olijfolie peper & zout Voorbereiding Begin[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 teentje knoflook 1 courgette 2 bakken krieltjes (met kruidenboter en rozemarijn, a 350 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zak Italiaanse[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 1 grote roodbaars - geheel en met vel olijfolie 6 kleine takjes rozemarijn zout naar smaak combinatie van witte en zwarte peper en rode droge[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (170 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nl