Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 400 gram wit Krabvlees uit blik 1-2 kleine scherpe Spaanse pepers, naar keuze, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden 6 Bosuitjes, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 300 g tagliatelle (zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 blikjes tonijnmoot naturel (in water (a 130 g)) 1 blikje maiskorrels ((150 g), uitgelekt) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 uien 4 zoete puntpaprika's 3 el olijfolie 20 g platte peterselie 2 el zwarte olijven 400 g tilapiafilets 800 g[...]
Bron: ah.nlLang geleden dat ik het boek Easy Iceland van Dagný Rós nog eens doorbladerde. Daar dacht ik aan toen ik maandag met een mooi stukje zalm thuiskwam van mijn[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - Coquilles 4 stuks - Boter 50 gram - Witlof 4 struikjes - olijfolie - Bakgember 1 eetlepel - Witte wijn 1 dl. - Zout en versgemalen peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nl