Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Wortel 1 groene Paprika 1 rode punt Paprika 1/2 Komkommer 1 Courgette 6 teentjes Knoflook 1 Ui Zonnebloemolie 1 el Suiker 2 el Ketjap Manis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1) # 4 x 60 g rode tonijnfilet # 80 g dubbel gepelde doperwten # 80 g dubbel gepelde tuinbonen # 80 g klein gesneden peultjes # 80 g haricots[...]
Bron: smulweb.nlAls label bij dit gerecht heb ik aangegeven Vis, Tussendoor en Tapas. Eigenlijk weet ik het niet precies te duiden. Ik heb dit gerecht gemaakt omdat het mij[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAls label bij dit gerecht heb ik aangegeven Vis, Tussendoor en Tapas. Eigenlijk weet ik het niet precies te duiden. Ik heb dit gerecht gemaakt omdat het mij[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOver dit gerecht kan ik kort zijn. Heel kort zelfs. Eigenlijk hoef ik er maar een iets over kwijt: als je dit wil eten, dan moet je er 3 dagen op voorhand aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beMijn nieuwe favoriete rijstsalade. Ingrediënten: als maaltijd voor 4 personen, als bijgerecht/hapje tot 10personen 300gr rijst, liefst pandanrijst 1/2 pot[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 middelgrote aardappel 1 kleine wortel 1 kleine tarowortel 250 g gepelde garnalen 100 g bloem 3 eetlepels maizena zout en zwarte peper 2 1/2 dl plantaardige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets (zonder graten en huid)van ca. 100 gr./stuk. Sap van 1 citroen. Zout. Zwarte peper uit de molen. Goede zonnebloemolie. Iets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten Noorse zalm, elk ca. 175 gram 1 eetl/ limoen- of citroensap 2 eetl. (arachide- of zonnebloem)olie 1/2 dl sake of mirin (= sake voor[...]
Bron: smulweb.nl