Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Als je de foto bekijkt, lijkt het op een puntje taart met zwarte koffie er naast. Maar niets is minder waar; de diepvriestonijnsteaks die ik kocht waren[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is een oude bekende truc om een heerlijk krokant korstje voor op de vis te maken door boter te mengen met kruimels en kruiden. Zo kun je allerlei korstjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGeinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit recept kwam ik een tijd geleden in de Boodschappen tegen. Weer eens iets anders met vis, courgette en wortel. Het is lekker licht als zomerse maaltijd en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlUit de Delicious van vorige maand kookte ik dit zomerse ovengerecht. Waarom zomers? Omdat het een heerlijk lichte maaltijd is, waarbij de salsa verde het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEuh, tja, de schoonheidsprijs zullen ze niet echt winnen. Dat komt omdat ze helaas een beetje uit elkaar vielen tijdens het opscheppen. Maar in het tijdschrift[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet recept voor kerrie-garnalen kreeg ik van collegaatje S . Zo'n goede tip had ik in geen tijden gehad. Waarom? Het is supereenvoudig om te maken en ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoor een kookboeken en -tijdschriften junkie als ik krijg ik per maand/ week/ dag een heleboel recepten onder ogen. En daar maak ik een keuze uit om te gaan[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen vers garnaaltje van de barbecue is altijd lekker. Of het nu bij je avondeten hoort, of als hapje tussendoor, dat maakt niet uit. Uit mijn supergoede nieuwe[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlToen we laatst de kookworkshop voor de stoomoven deden bij het Miele Culinary Institute, maakten we een verukkelijk gepocheerd zeebaarsje met tomatensalsa.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWij zijn in het bezit van een 'buitenkeuken', een gasbarbecue met wokbrander en een kraantje met wasbakje. Zo'n gasbarbecue is best handig, want je draait hem[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit idee heb ik laatst opgedaan bij een restaurant. Het is een feestelijk idee om aardappeltjes op deze manier te serveren. Ik probeerde ze zelf en het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl