Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote (1 kg) verse kreeft 50 gr boter 1 grote ui, in stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 blikjes (400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 300 g tagliatelle (zak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (pasta) 1 ui 1 groene paprika 3 el olijfolie 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 240 g) 8 plakken Parmaham 1 pot pastasaus tomaat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g penne rigate 2 courgettes 2 tenen knoflook 2 uien 1/2 potje zongedroogde tomaten op olie (a 185 g) 4 zalmfilets (diepvries, zak a 750[...]
Bron: ah.nlHeel regelmatig krijg ik producten thuisgestuurd. Maar laat één ding duidelijk zijn: als ik niet achter het product sta, dan wordt er niet over geschreven.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 3 200 gr farfalle (vlinderpasta) 1 blik (500 ml) gepelde tomaten, in stukjes 2 blikjes rode zalm 5 stengels bleekselderij met blad[...]
Bron: allrecipes.nl