Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 2 zakjes verse peterselie (a 30 g) ½ zakje pittige kaas geraspt (a 100 g) 9 eetlepels olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappels (kruimig (zak a 1 kg)) 1 kleine knolselderij 4 grote plakken rauwe ham 1 zak verse spinazie (300 g) 100 ml gezeefde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels boter 3 rode paprika's (in blokjes) 200 ml droge witte wijn 1/2 theelepel gedroogde tijm 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g penne rigate (of andere stevige pasta) 4 eetlepels olijfolie 2 visfilets met mediterrane marinade (koelvak) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 65 g pijnboompitten (zakje) 1 teen knoflook 25 g Parmezaanse kaas 30 g basilicumblaadjes 5 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet 500 g[...]
Bron: ah.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 700 g zeebaarsfilet; 4 schijven. Gandaham; 40 g zwarte olijven; 10 g ansjovisfilets ingelegd; 10 g kappertjes; 5 g tomatenpuree; 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 1 ons Serrano- of andere Mediterrane ham 1 courgette 1 rode paprika 15 cherrytomaatjes 10 zwarte olijven 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sneetjes witbrood (verkruimeld) 1 zakje pijnboompitten ((65 g), fijngehakt) 1 doosje Italiaanse (kruiden (50 g, diepvries)) 1 pak[...]
Bron: ah.nl