Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 7 stronken witlof 150 g Yorkham (in reepjes van 2 mm) 100 g kaas (Old Amsterdam geraspt) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 1 beker slagroom (250[...]
Bron: ah.nlHet komt uit een AH visboek en is erg lekker. Het recept is van Imko en ook zeer verrassend. Kabeljauwfilet met witlof Wat heb je nodig voor 4 personen 1 kilo[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - Coquilles 4 stuks - Boter 50 gram - Witlof 4 struikjes - olijfolie - Bakgember 1 eetlepel - Witte wijn 1 dl. - Zout en versgemalen peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden: 1 dl witte port 100gr suiker room van 0,2 ltr 1 kg witlof grof gesneden 4 limoenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 radijsjes 5 witlofstronken, 1 sjalot, Boter 4 zalmfilets van ca. 150 g elk. 2 dl witte wijn 150 g Chateau d`Arville kaas 3 eierdooiers Sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Bereidingstijd: 20 minuten. 300 g kabeljauwfilet * 2 eetl. bloem * 4 struikjes witlof (ca.400 g) 50 g boter * sap van een halve citroen * 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 gesnipperde sjalotten - 200 gr gekookte mosselen (zonder schelp) - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet (vers of van geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nl