Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen -4 stukken zalmfilet (elk 120 g) -sap 1/2 citroen en een 1/2 geraspte citroenschil -zwarte peper uit de molen -2 eetlepels zwarte theeblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlVanavond at ik eens even lekker makkelijk: vissticks uit de oven met aardappelpuree uit een zakje en boontjes. Ingrediënten: - Vissticks van Iglo voor in de[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 335 ml abrikozensap 55 gr gedroogde abrikozen, in stukjes 2 eetlepels honing 2 eetlepels zoutarme ketjap 1 eetlepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote (1 kg) verse kreeft 50 gr boter 1 grote ui, in stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 blikjes (400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 bak romatomaten (750 g) 3 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie ½ kaneelstokje zout 1 citroen ½ theelepel paprikapoeder ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlOp een avond zat ik naar Topchef te kijken. En hoorde daar meesterkok Kranenborg iets zeggen in de zin van "weinig verrassend, erg klassiek om vis met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 4 mootjes vis (kabeljauw of andere witvis) citroensap 2 sneetjes oud brood (wit of tarwe) 20 gram blanke amandelen 2 tenen knoflook 5 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450g witvis, 1el limoensap, 1/2 tl knoflookpoeder, 1tl kaneel, 1/2 tl gedroogde tijm, 1/2 tl paprikapoeder, 1/2 tl vers gemalen zwarte peper,[...]
Bron: smulweb.nlHet cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]
Bron: mangerie.blogspot.com