Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 8 200 gr bloem 2 eieren, losgeklopt zout en zwarte peper naar smaak 1 kilo witte vis filets, in stukken van 5 cm gesneden 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 2 uien 75 g boter 500 g worteltjes (geschrapte) 1 eetlepel bloemenhoning (pot a 450 g, biologisch) 2 eetlepels azijn 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (Pommonde fine (zak 2 1/2 kg), geschild) 30 g bloem 500 g tilapiafilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 4 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rijst 200 g kabeljauwfilet (of koolvisfilet) 1 ei 4 el bloem 1 winterpeen (in piepkleine blokjes) 5 el olie 2 uien (gesnipperd) 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen 1 citroen 40 g boter 400 g doperwten (diepvries) 2 uien 2 wortels 2 el olijfolie 500 ml halfvolle melk 200 g witvisfilets[...]
Bron: ah.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond kabeljauwfilet 2 ons mosselen 2 ons garnalen 20ns champignons 50 gram boter 3 groeteeetlepels bloem 2 dl visbouiilon (evt. zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram ontschubde en gefileerde sardientjes, 2 witte uien, 2 laurierblaadje, Spaans pepertje, 5 peperkorrels, takjes dille, bloem, olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1/2 liter witte wijn 1/2 liter visbouillon 200 gram garnalen 30 gram bloem 3 eetlepels peterselie peper zout paprikapoeder 50 gram gemalen[...]
Bron: smulweb.nl