Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 204 recepten
voor 4 personen 1 kilo witlof 2 theelepels suiker 250 ml slagroom (ongeslagen) 4 theelepels grove mosterd peper en zout 4 stukken kabeljauw (a 150 gram)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 110 ml olijfolie 1 eetlepel Franse mosterd 3 teentjes knoflook, fijngesneden het sap van 1 citroen het sap van 1 sinaasappel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (vastkokend (kilotje), schoongeboend) 600 g winterpeen ((zak 1 kg), schoongeboend) 2 el olijfolie 1 pakje vissticks (300[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlDeze vistaart is heerlijk. Naar recept van Jamie Oliver. Vistaart 300 gram kabeljauw in repen 1 kleine wortel in vieren gesneden en hierna in dunne plakjes 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr boter 2 eetlepels Franse mosterd het sap van 1/2 citroen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nl