Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 1 limoen 125 g ricotta (bakje à 250 g) 200 g gerookte zalmfilet 8 g verse basilicum (zakje à 15 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlOp zoek naar inspiratie voor de lekkerste tonijn recepten? Bekijk de video of neem een kijkje op http://www.riomare.nl/tonijn-recepten/14/tonijnballetjes/ . ...
*Ingrediënten 200 gr gerookte zalmfilet 125 gr ricotta (kaas) 1/2 zakje verse basilicum (a 15 gr) 1 limoen Zout en peper (naar smaak, peper liever versgemalen)[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 418 g rode zalm (blik) 1½ el verse majoraan 250 g ricotta 2 eieren 1 mespunt citroenpeper 4 tastytomtomaten 1 bladerdeeg, bodem voor[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 vellen filodeeg (pak à 10 stuks) 650 g verse zalmfilets (ca. 650 g) 1 mespunt grof zeezout 15 g dille (bakje à 15 g) 8 el olijfolie 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPer persoon 10 scampi 100g wortelen ½ rode paprika 150g broccoli, diepvries 1 el ricotta(35g) 2 el olijfolie citroensap Teentje look Currypoeder Peper en[...]
Bron: calorietje.blogspot.bevoor 3 personen - lasagnebladen - 200g gerookte zalm - 1 pakje ricotta - 800g diepvries spinazie (evt roomspinazie) - 500ml bechamel saus - 1 rode chili peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - lasagnebladen - 200g gerookte zalm - 1 pakje ricotta - 800g diepvries spinazie (evt roomspinazie) - 500ml bechamel saus - 1 rode chili peper[...]
Bron: smulweb.nl