Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 4 personen 200g zalmmoot citroen 2 bosuitjes 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 bladeren paksoi 1/2 Spaanse rode peper zonnebloemolie zeezout Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 4 worteltjes (geraspt) 2 cm verse gember 4 eetlepels Japanse sojasaus (fles 150 ml) 1 rode peper (fijngesneden)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui (gesnipperd) 3 bosuitjes (in ringen snijden) 1 rode peper (pitjes verwijderd en in kleine stukjes) 1 groene paprika (in dunne[...]
Bron: ah.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het geheel niet in lijn met de Zuid Europese stijl die ik normaalgesproken aanhoud op deze website, maar wel erg lekker! 2 personen als hoofdgerecht of 8[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr Gamba`s, 4 Rode pepers, 1 Mango, 300 gr. Taugé, Knoflook, 1 Limoen, 1 bosje Bosui, Olijfolie. Hulpmiddelen Wokpan, Koekenpan[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g zalm (stuk, biologisch) 1/2 komkommer (geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 bakje koriander ((15[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 tonijnbiefstukken. 300 gr. grote garnalen (gepeld) 4 el japanse sojasaus, 250 gr. sperziebonen, 6 el. roerbakolie, 1 citroen, 1 rode peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 komkommer 2 limoenen 2 x 250 gr kabeljauwfilet 1 ei 4 eetlepels bloem 2 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper 100 ml gembersiroop[...]
Bron: ah.nlNog een curry maar deze keer met vis...gezond, mager en heel erg lekker! Vergeet de koriander niet...die geeft die typische smaak eraan. Houdt je niet van de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIk ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comIngrediënten 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes ½ zakje verse koriander (Ã 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: ah.nl