Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1/4 tl. bosuitjes, 1,4 tl. knoflook, 4 bl basilicum, 5 zwarte olijven, 5 kappertjes, 25 gr gepliceerde tomaten, 25 gr zongedroogdetomaten op[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 110 ml olijfolie 1 eetlepel Franse mosterd 3 teentjes knoflook, fijngesneden het sap van 1 citroen het sap van 1 sinaasappel 1[...]
Bron: allrecipes.nl3 lepels kappertjes 1 bosje basilicum 500 g mascarpone 2 lepels grove mosterd 750 g kabeljauw zout peper 200 g bacon in plakjes Bereidingswijze Hak de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten: 2,5 dl droge witte wijn 12 middelgrote rauwe garnalen 4 lente-uitjes, gesneden 50g boter 1 el Cajunkruiden bijv. van Fiddes Payne (Jumbo) 1/2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de pesto: - 1 teentje knoflook - bosje verse basilicum - bosje verse peterselie - 10 gram pijnboompitten - ? eetl. mosterd - ? eetl.[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen (recept van Sylvia Witteman uit het volkskrant magazine): 2 blikjes tonijn in olijfolie bosje peterselie bosje basilicum blikje ansjovis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl