Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 tenen knoflook 4 tomaten 2 el olijfolie 30 g boter 250 ml droge witte wijn 150 g kabeljauwfilet 150 g zalmfilet 3 takjes platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 50 ml witte wijn 1 beker slagroom (125 ml) 16 verse mosselen (in de schelp (zak a 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlEens zin in een mengeling van allerlei lekkers uit de zee? We maken een vispannetje, zonder veel fieke fakjes, puur natuur. Nodig: - 1 kg mosselen - 250 gr[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlMet de diepvries kokkels en de mosselen van de Spaanse week bij Lidl en een stukje diepvries kabeljauw maak je een prima Merluza con almejas a la marinera. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl