Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Voor Albert Heijn bedachten wij 5 heerlijke smaaktwists met zalmfilet, waaronder deze twist met rozemarijn. Als de schrille rozemarijn op de onstuimige vette[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 citroen, in dunne schijven 4 takjes verse rozemarijn 2 zalmfilets, vel en graten verwijderd grof zout naar smaak 1 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 (170 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels vers limoensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlBereid een lekker stukje witvis op de barbecue of grillpan. Samen met de rozemarijn, knoflook en Calvé Mosterd Saus is je stukje vis klaar om geserveerd te w...
Onder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 zak snijbonen ((400 g), steelaanzet verwijderd) 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie extra vierge 1 zakje amandelen (dry roasted (125[...]
Bron: ah.nlGoedenavond iedereen!! Vanavond heb ik lekker luxe voor mezelf gekookt, happy newyear to me! Ik at zalm met soyahoning-saus, lekkere aardappeltjes en saaie[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets, ca. 80 g per stuk 4 theel. olijfolie 2 handappels, geschild 1 takje verse rozemarijn, naaldjes losgemaakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote schoongemaakte forel, (of voor ieder 1 kleine) ca 25 gram verse kruiden zoals rozemarijn,dille, dragon, tijm, basilicum 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl4 forellen 2 soeplepels basilicum 1 soeplepel dragon 1 soeplepel rozemarijn 1 teentje look 2 soeplepels zonnebloemolie Bereidingswijze Hak de basilicum, de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Grote garnalen/staarten 4 per persoon ansjovis (bij voorkeur in olijfolie) 2 blikjes room 125 ml olijfolie witte wijn flinke scheut cognac[...]
Bron: smulweb.nl