Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGeinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be